Стало відомо, які локації у Харкові прикрасять до Нового року

У Харкові для дітей будуть влаштовувати казкові вистави

Сім станцій харківського метрополітену прикрасять святковими декораціями. Про це  сьогодні, 23 листопада, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, пишуть "Коментарі. Харків".

За словами очільника міста, частину станцій метро вже прикрасили. Зокрема, на ст. м. “Університет” встановили головну ялинку Харкова.

“Це декорації, які свого часу використовувалися в Центральному парку. Загалом у Харкові буде прикрашено сім станцій метро. Ми не можемо забрати у наших дітей зимові свята. Тому будуть і ялинка, і казкові вистави”, - зазначив Ігор Терехов.

Як прикрасили станцію метро “Університет” можна подивитися тут.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поки у Харкові тримаються морози, можна зігрітися за допомогою відомого напою. Є чимало рецептів глінтвейну, і "Коментарі. Харків" обрали найцікавіші варіанти. 

Глінтвейн - це, по суті, гаряче, підсолоджене червоне вино з додаванням цитрусових і зігріваючих спецій, таких як гвоздика, кориця і мускатний горіх. Останнім часом у багатьох магазинах глінтвейн продається вже в пляшках, і все, що вам потрібно зробити - це підігріти його і додати кілька шматочків апельсинів або яблук.

Якщо ви віддаєте перевагу самостійному приготуванню глінтвейну - є кілька речей, про які слід пам'ятати:

- по-перше, ніколи не доводьте вино до кипіння і не давайте йому кипіти занадто довго. Якщо ви це зробите, ви втратите фруктовий аромат вина, а в ньому з'являться гіркі речовини. Нагрівайте вино лише до температури близько 80°C; якщо воно буде гарячішим, ви також втратите алкоголь, що міститься у вині; 

- по-друге, не додавайте всі спеції одразу і не додавайте їх занадто багато. Почніть з невеликої кількості спецій і продовжуйте додавати потроху.

Також з обережністю додавайте цукор або мед.

Детальніше про особливості приготування напою та рецепти, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися