У Харкові та області за добу затримали 60 осіб: що відомо

На одному з блокпостів поліцейські вилучили зброю

У Харкові та області за минулу добу на спецлінію “102” надійшло 876 викликів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Особовий склад ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставив для перевірки 60 осіб. 

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах Харківської області правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1600 транспортних засобів. 

Також минулої доби на одному з блокпостів поліцейські вилучили з незаконного обігу 7 гранат, запали, близько 500 набоїв. 

У поліції повідомили, що минулої доби на території Харківщини сталося 28 дорожньо-транспортних пригод, в яких 17 громадян отримали травми, одна людина загинула.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщину насувається сніговий циклон. 

Негода з сильним поривчастим вітром швидкістю 15-20 м/с розповсюджується по всій території області. Дощ, за прогнозами синоптиків, поступово переходитиме у сніг та заметіль. Температура повітря буде знижуватися до 3 градусів морозу, що може призвести до ожеледі. Аби запобігти ускладненням руху, дорожники працюють у посиленому режимі. “Наразі проїзд автошляхами забезпечено: проїжджу частину оброблено протиожеледними матеріалами”, - запевнили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Детальніше про ситуацію на дорогах Харківщини станом на ранок 27 листопада, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися