Мешканцям Харківщини завтра видаватимуть продуктову допомогу

Отримати продукти запрошують містян деяких категорій

У Балаклійській громаді у вівторок, 28 листопада відбудеться видача продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

“Завтра, 28 листопада, з 11:00 до 15:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів за підтримки Благодійного фонду “Ангели спасіння”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Отримати продуктові набори можуть особи з інвалідністю І, ІІ, ІІІ групи, особи з інвалідністю (діти), та жителі 75+ (крім мікрорайону Лагері, сел. Нафтовиків та вул. Арсенальна).

“З собою мати відповідні документи, оригінальні документи паспорта та ідентифікаційного коду!”, - уточнили у Балаклійській міській раді. 

Також у Первомайській та Чугуївській громадах завтра продовжиться видача гуманітарної допомоги деяким категоріям населення. Хто та де може отримати допомогу, читайте за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Борівській селищній раді повідомили, що з 23 листопада 2023 року приймаються документи для отримання грошової допомоги від УВКБ ООН для придбання паливної деревини на опалювальний період 2023-2024 рр.

Допомогу можуть отримати жителі смт Борова, с. Шийківка, с. Новоплатонівка, с. Бойні, оселі яких опалюються виключно твердим паливом.

“Домогосподарства, які опалюються тільки твердим паливом, належать до пільгових категорій та розташовані в інших населених пунктах громади, будуть забезпечені паливною деревиною в натуральному вигляді”, - уточнили у селищній раді.

Як зареєструвати заявку на отримання грошової допомоги, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися