У Харкові можуть виникнути проблеми з постачанням води: що сталося

Ремонтні роботи проводитимуть у нічний час

Комунальне підприємство “Харківводоканал” повідомило про ймовірні проблеми з водою у зв'язку з проведенням ремонтних робіт, пишуть "Коментарі. Харків".

“У зв'язку з проведенням ремонтних робіт на насосній станції в Індустріальному районі тимчасово з 23:00 29 листопада до 06:00 30 листопада водопостачання мешканців деяких вулиць Індустріального, Немишлянського та Слобідського району здійснюватиметься на зниженому тиску”, - йдеться у повідомленні.

Детальніше ознайомиться зі списком адрес, де ймовірні проблеми з водопостачання, можна тут.

“Перепрошуємо за тимчасові незручності”, - звернулися у компідприємстві до споживачів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з початку року бригади комплексу “Харківводопостачання” замінили понад 1 км трубопроводів холодної води у Холодногірському районі. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію комунального підприємства.  Зараз спеціалісти виконують комплексне відновлення 96 метрів аварійної ділянки діаметром 300 мм на вулиці Магістральній. Майстри районної служби працюють спільно з бригадою ділянки з перекладання та санації водопровідних мереж.

Начальник районної служби Олександр Сірко розповів, що цей водовід забезпечує водопостачання мешканців Холодногірського району та селища Залютине. Після низки ремонтів, ухвалили рішення перекласти цю технічно зношену гілку трубопроводу. Заміну спланували без вимкнення абонентів.

Для оперативного та своєчасного виконання завдання зварювальні та укладальні етапи проводили щодня, навіть у вихідні дні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися