У ТЦ “Барабашово” звернулися до жителів Харкова з пропозицією

Дитячий центр творчості ТЦ “Барабашово” запрошує долучитися до нової ініціативи

В ТЦ “Барабашово” звернулися до містян з проханням долучитися до нової ініціативи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби ТЦ.

“Підтримуємо українську дитячу літературу. Дитячий центр творчості ТЦ “Барабашово” запрошує долучитися до нової ініціативи обміну книжками – буккросингу – для дітей українською”, - йдеться у повідомленні.

У ТЦ розповіли, що зараз діти у Центрі розвитку можуть не тільки отримувати творчі навички з нашими аніматорами або вчитися танцям, а й читати цікаві та корисні книжки.  “Наша книжкова полиця ще не дуже велика, але за участі наших друзів вона зростатиме. Користуйтеся нашими книжками й приносьте свої. Читаймо українською разом!”, - повідомили у ТЦ “Барабашово”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ТЦ “Барабашово” провели святкове закриття Балу хризантем

“Продовжуючи традицію Фельдман Екопарк, цього року за участі наших партнерів – підприємців, які працюють у ТЦ “Барабашово”, влаштували унікальну локацію - Бал хризантем. Ми хочемо, щоб у наших відвідувачів надовго залишилися яскраві спогади про свято осінніх квітів”, - зазначили у ТЦ. У суботу та неділю на гостей Балу хризантем у ТЦ “Барабашово” чекають аніматори та ростові ляльки, ручні птахи у фотозоні “Будинок голубів”. Упродовж свята працює ярмарок-продаж ексклюзивних товарів хендмейд, ігровий майданчик та фудкорт зі смаколиками.

Також проводили розіграш хризантем. А той, кому не пощастило виграти квіти, могли їх придбати за символічну ціну.

А як відновлюють інфраструктуру поблизу ТЦ “Барабашово”, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися