Що робиться в багатоповерхівках Індустріального району

У будинках Індустріального району ремонтують комунікації

В Індустріальному районі бригади комплексу “Харківводовідведення” проводять заміну внутрішньобудинкових систем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У середу, 29 листопада, начальник дільниці Сергій Шеховцов повідомив, що напередодні спеціалісти оновили ділянку системи господарсько-побутової каналізації завдовжки 30 м на вул. Миру.

“Докладаємо всіх зусиль, щоб замінити комунікації, які знаходяться в незадовільному технічному стані. Зокрема, сьогодні почали прокладати ділянку системи водовідведення довжиною 60 м на вул. Свистуна та трубопроводу холодного водопостачання протяжністю 50 м на пр. Індустріальному”, - розповів Сергій Шеховцов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальне підприємство “Харківводоканал” повідомило про ймовірні проблеми з водою у зв'язку з проведенням ремонтних робіт.

“У зв'язку з проведенням ремонтних робіт на насосній станції в Індустріальному районі тимчасово з 23:00 29 листопада до 06:00 30 листопада водопостачання мешканців деяких вулиць Індустріального, Немишлянського та Слобідського району здійснюватиметься на зниженому тиску”, - йдеться у повідомленні. Детальніше ознайомиться зі списком адрес, де ймовірні проблеми з водопостачання, можна тут.

А з початку року бригади комплексу “Харківводопостачання” замінили понад 1 км трубопроводів холодної води у Холодногірському районі.

Спеціалісти виконували комплексне відновлення 96 метрів аварійної ділянки діаметром 300 мм на вулиці Магістральній. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися