На Харківщині масово відключають світло: що сталося

У Харківській області сьогодні діятимуть планові графіки відключення світла

У деяких громадах Харківської області сьогодні обмежуватимуть електропостачання у зв'язку з проведенням ремонтних робіт, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Наталинській громаді зазначили, що АТ "Харківобленерго" інформує про планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 30 листопада з 09:00 до 17:00 за адресами, з якими можна ознайомитися за посиланням

У Люботинській міській раді повідомили про тимчасове припинення електропостачання у місті. Світла не буде з 09:00 до 17:00 за адресами, які вказані за посиланням.

У Пісочинській селищній раді повідомили про відключення електропостачання  30 листопада з 09:00 по 17:00 споживачів  за адресами, з якими можна ознайомитися тут.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади.

Відключення електропостачання відбудеться 30 листопада з 09:00 по 17:00 у м.Богодухів, вул.Дмитра Чернієнка б.13.

Також в Олексіївській громаді повідомили, що у зв‘язку з виконанням  ремонтних робіт 30.11.2023 (сьогодні) з 9:00 до 16:00 відбудуться  відключення електропостачання всіх вулиць с.Олексіївка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що напередодні в енергосистемі України виник дефіцит. В НЕК “Укренерго” звернулися до споживачів з проханням ощадливо використовувати електроенергію.

“З 13:00 в енергосистемі зафіксовано дефіцит електроенергії. Причина дефіциту – стрімке зростання споживання через важкі погодні умови та одночасне включення в мережу тисяч споживачів із постраждалих від негоди регіонів. Водночас електростанції не можуть виробити достатньо електроенергії, щоб задовольнити всі потреби споживачів: сонячні електростанції майже не працюють через щільну хмарність в усіх регіонах, а на теплових електростанціях деякі блоки ще перебувають в ремонті”, - повідомили в компанії. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися