У Харківській області завтра видаватимуть життєво необхідний продукт

Мешканці громади можуть отримати по 10 л питної води

У Старосалтівській селищній раді повідомили про продовження видачі питної води мешканцям, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Шановні мешканці нижньої частини смт Старий Салтів! 04.12.2023 року з 09:00 за адресою вул. Перемоги буд. 34 (ліцей) від благодійного фонду NewWay буде продовжено видачу питної бутильованої води”, - йдеться у повідомленні селищної ради. 

Воду видають у кількості 10 л на одну особу.

Щоб отримати допомогу, при собі потрібно мати паспорт та код.

У понеділок, 4 грудня, отримати воду можуть ті жителі селища, хто не отримував відповідну допомогу 30 листопада. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у прикордонному Вовчанську продовжують проживати близько 3,5 тисяч людей.

За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, у населеному пункті немає газу. Олег Синєгубов зазначив, що ситуація у місті не змінилася, там працюють модульні твердопаливні котельні. “Проте, задля безпеки, їх не можна запускати, це одразу може призвести до ударів РФ. Ми не можемо фізично відновити там газопостачання, оскільки маємо проводити магістральний газопровід. Це відповідальність "Нафтогазу України". Ми це питання вже підіймали неодноразово", — сказав Олег Синєгубов. За даними Синєгубова, жителі Вовчанська зможуть використовувати електроприлади для опалення будинків — у місті посилили електропроводку, живлення.

За даними обладміністрації, на Вовчанському напрямку зафіксували посилення російських обстрілів. 30 листопада 2023 року у самому Вовчанську внаслідок ударів пошкоджені щонайменше десять приватних будинків, а також адмінбудівля.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися