На Харківщині змінили умови продажу новорічних ялинок (ФОТО)

Службові смартфони філія отримала у рамках інвестиційної програми ДП "Ліси України"

Оплатити новорічні ялинки стало максимально зручно. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Слобожанського лісового офісу.

Новорічні дерева можна придбати, здійснивши оплату банківською карткою чи, скориставшись системою безконтактних платежів, прямо на місці. А тому покупець може не турбуватися, як здійснити безготівковий платіж. Для здійснення таких операцій лісівники отримали нові службові смартфони з функцією термінала.

“Така зручна опція вже доступна при купівлі деревцят на Полтавщині у торговому павільйоні "Лісовичок" філії "Полтавське лісове господарство", що знаходиться неподалік Полтави, у с. Копили вздовж автошляху Київ-Харків”, - повідомили в лісовому офісі.

Також розповіли, що службові смартфони філія отримала у рамках інвестиційної програми ДП "Ліси України". Гаджети є бюджетними, але при цьому мають необхідні опції для здійснення платежів, а також навігаційну систему. 

Незабаром зручна функція з безконтактного розрахунку запрацює і в інших філіях Слобожанського лісового офісу.

“Нагадаємо, що торгівля новорічними деревцятами уже розпочалася. Крім павільйону "Лісовичок", ялинку від лісівників за доступною ціною можна придбати у кожному лісництві області”, - зазначили у лісовому офісі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові розпочалося проведення заходів до Дня святого Миколая

Напередодні Дня святого Миколая 52 родини внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Новобаварському районі, отримали гуманітарну допомогу. Їм передали продуктові та гігієнічні набори, мультиварки, постільну білизну, дитячі рюкзаки. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися