За харків'янами будуть стежити за допомогою комплексної відеосистеми

Тільки проект єдиної системи відеоспостереження в Харкові обійдеться в мільйон гривень з міської казни

У міськраді пообіцяли виділити мільйон гривень на розробку проекту Єдиної комплексної системи відеоспостереження Харкова. Відповідне рішення прийняли на сьогоднішній сесії.

За словами заступника мера Олега Дробота, Програма інформатизації Харківської міської ради доповнено двома важливими пунктами: створення, модернізація, монтаж, впровадження, розвиток, налагодження та обслуговування Єдиної комплексної системи відеоспостереження Харкова, а також забезпечення функціонування та розвитку геопросторових даних міської ради, її виконавчих органів, комунальних підприємств і організацій. За словами Дробота, вони вже визначили опорні вузли для проектування системи відеоспостереження, які знаходяться на в'їздах і виїздах з міста.

Нагадаємо, вже через кілька днів у Харкові приступлять до будівництва дороги, яка буде з'єднувати вулицю Шевченка та проспект Ювілейний. Магістраль буде пролягати через торговий центр "Барабашово". Про це на сьогоднішній сесії заявив міський голова Геннадій Кернес.

За словами градоначальника, почнуть будівництво дороги в районі супермаркету "Рост". Процес пройде в кілька етапів. Кернес запевняє, що нова магістраль дасть можливість спрямувати потоки транспорту з Салтівського житлового масиву в центр міста та розвантажити вулицю Академіка Павлова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися