Жителів Харкова просять приносити одяг та інші речі: що сталося

У кожному районі Харкові працюють терцентри

У Харкові при територіальних центрах надання соціальних послуг продовжують працювати пункти “Допоможи ближньому”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Містяни можуть принести одяг, взуття, постільну білизну, рушники, посуд, засоби особистої гігієни та побутову хімію. Отримати допомогу можуть харків’яни, які опинились у складних життєвих обставинах, зокрема, особи похилого віку та особи з інвалідністю, а також внутрішньо переміщені особи. 

“Пункти працюють у терцентрах кожного району міста Харкова. Принести речі або отримати допомогу можна з понеділка по п’ятницю - з 9:00 до 12:00, з 13:00 до 15:00”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що мешканців міста Первомайський Лозівського району Харківської області попередили про видачу гуманітарної допомоги та розповіли, як подати заявку. 

БФ “Жовто Блакитні Крила” повідомив, що планується видача гуманітарної допомоги у вигляді гігієнічних та продуктових наборів в рамках проєкту “Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні через безпечні укриття, забезпечення продовольчими та непродовольчими товарами та психосоціальну підтримку”. 

Допомога видаватиметься родинам дітей, які навчаються у загальноосвітніх закладах міста Первомайський належать до пільгових та вразливих категорій – багатодітні родини, сім'ї, в яких є люди з інвалідністю, родини, де є сироти на напівсироти та ВПО.

Детальніше про умови отримання допомоги можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися