У Харкові виплачують компенсацію за телефон: хто може отримати кошти

У листопаді компенсацію отримали 156 абонентів

Управління соціального захисту населення Адміністрації Немишлянського району щомісяця компенсує витрати АТ “Укртелеком” за послуги зв’язку пільгових категорій громадян. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, відшкодовуються витрати за надані послуги особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам бойових дій, ветеранам військової служби та органів внутрішніх справ і їхнім вдовам, особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.

У листопаді компенсацію отримали 156 абонентів на загальну суму близько 12,5 тис. грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові при територіальних центрах надання соціальних послуг продовжують працювати пункти “Допоможи ближньому”

У Харківській міській раді розповіли, що містяни можуть принести одяг, взуття, постільну білизну, рушники, посуд, засоби особистої гігієни та побутову хімію. Отримати допомогу можуть харків’яни, які опинились у складних життєвих обставинах, зокрема, особи похилого віку та особи з інвалідністю, а також внутрішньо переміщені особи. 

“Пункти працюють у терцентрах кожного району міста Харкова. Принести речі або отримати допомогу можна з понеділка по п’ятницю - з 9:00 до 12:00, з 13:00 до 15:00”, - зазначили у міській раді.

А у Харківській області просять жителів громади зареєструватися на отримання гуманітарної допомоги. Детальніше про умови отримання допомоги читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися