У Харківській області відключають воду: що сталося

Водопостачання обіцяють відновити 11 грудня

Принаймні у двох населених пунктах Харківської області виникли проблеми з холодним водопостачанням через аварії, повідомляють "Коментарі. Харків".

В Олексіївській громаді попередили жителів с.Олексіївка про тимчасове відключення води. 

“За інформацією КП “Олексіївський – Агрокомунгосп”, у зв’язку з поривом   водопровідної мережі, по вул. Олексія Маляра‼️буде припинене водопостачання. Виконати відповідні роботи та відновити водопостачання планується 11 грудня до кінця дня”, - йдеться у повідомленні.

Первомайський міський голова Микола Бакшеєв повідомив про аварію, яка виникла на водогоні. “У зв'язку з аварійною ситуацією, сьогодні, 10 грудня з 14.00годин, буде тимчасово припинено водопостачання будинків 16,17  що в першому мікрорайоні. Відновлення водопостачання орієнтовно планується завтра 11 грудня. Вибачте за незручності”, - йдеться у повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що управління соціального захисту населення Адміністрації Немишлянського району щомісяця компенсує витрати АТ “Укртелеком” за послуги зв’язку пільгових категорій громадян. 

Зокрема, відшкодовуються витрати за надані послуги особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам бойових дій, ветеранам військової служби та органів внутрішніх справ і їхнім вдовам, особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни. У листопаді компенсацію отримали 156 абонентів на загальну суму близько 12,5 тис. грн.

Детальніше про отримання компенсації у Харкові читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися