Яку допомогу отримали діти у Харкові та області (ФОТО)

Дітям передали подарунки

Дітям, які виїхали з Куп'янського району, та тим, хто проживає в інших громадах, привезли допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків”.

У Куп'янській міській раді розповіли, що діти, які через постійні обстріли були вимушені разом з батьками залишити свої домівки й були евакуйовані до більш безпечного міста Харків, отримали подарунки від Харківської обласної асоціації футболу та Куп'янської міської військової адміністрації.

Дітям передали нові теплі зимові куртки, штани, шапки, рукавички та інший зимовий одяг. Також дітям подарували  футбольні м'ячі 

А тим часом поліцейські передали маленьким жителям Малинівки подарунки від небайдужих громадян до Дня святого Миколая. Поліцейські офіцерів громади Малинівської ТГ передали дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах, подарунки від жительок селища Інни Лучкіної та Тетяни Власенко.

Жінки придбали солодощі, які офіцери громади передали дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування.

Також поліцейські завітали в гості до малинівської родини, в якій діти знаходяться під опікою. Дітлахи отримали комп'ютер, який для них придбала мешканка Чугуєва.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що цього тижня у Харківській області цього тижня видаватимуть продуктову допомогу. 

У Великобурлуцькій та Чугуївській громадах повідомили про організацію видачі продуктової допомоги. Продуктові набори видаватимуть окремим категоріям населення. 

Детальніше про графіки та умови отримання гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися