Щасливий порятунок: що сталося на пустирі в Харкові (ВІДЕО)

Цуценята перебувають у харківському міському притулку, їх оглянули лікарі

У Харкові співробітники КП “Центр поводження з тваринами” врятували трьох цуценят з каналізаційного колодязя, повідомляють "Коментарі. Харків".

На компідприємстві розповіли, що диспетчеру підприємства надійшов виклик від харків'янки, яка почула жалісне скавчання песиків, коли вигулювала свого собаку на пустирі. Вона побачила малечу на дні каналізаційного колодязя, і одразу зателефонувала до комунального підприємства, щоб врятувати цуценят та надати їм допомогу.

“Зараз цуценята перебувають у харківському міському притулку, їх оглянули лікарі. З малюками на щастя все добре. Це 2 хлопчики та дівчинка. Сподіваємось, що скоро малеча знайде нові родини”, - зазначили на компідприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Центр поводження з тваринами” перевірили умови проведення масової стерилізації безпритульних тварин. 

До складу комісії увійшли голова робочої групи з визначення проблемних питань у сфері поводження з домашніми та безпритульними тваринами у місті Харкові Олексій Топчій, заступник директора Департаменту житлового-комунального господарства Руслана Колодна, ветеринарний лікар-волонтер та представники громадських організацій.  Комісія відвідала хірургічні приміщення, післяопераційні стаціонари та зону карантину, де тварини отримують необхідні щеплення і лікування. 

“Результати перевірки показали, що притулок справляється з навантаженням та за потреби може розширюватись, аби проводити більшу кількість операцій”, - повідомили у міській раді.

Детальніше про ситуацію з безпритульними тваринами читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися