У Харкові збільшується кількість скарг: причини

Жителі Харкова просять розв'язати проблеми, які виникли з громадським транспортом

На сайті електронних петицій до влади Харкова зареєстровані нові звернення, які стосуються транспортної інфраструктури, повідомляють "Коментарі. Харків".

Автор звернення Владислав Кучук звернувся до Ігоря Терехова з проханням продовжити тролейбусний маршрут №31. “Тролейбусний маршрут №31 повинен виглядати таким чином: розворотне коло вулиця Наталії Ужвій, вулиця Гвардійців-Широнінців, проспект Ювілейний, проспект Льва Ландау, проспект Героїв Харкова, Кінний ринок, вулиця Богдана Хмельницького, площа Небесної Сотні, вулиця Маршала Конєва, проспект Любові Малої, вулиця Наталії Дудинської, вулиця Холодногірська, розворотне коло Новий Побут. В оновленому виді тролейбусний маршрут №31 стане дуже зручним, щоб без пересадок доїхати з Північної Салтівки до центру міста, на Південний вокзал та до районів Холодна гора та Лиса гора”, - пояснив автор звернення.

Підтримати петицію можна протягом 89 днів за посиланням

Автор іншого звернення, Анженко, просить розглянути можливість щодо додаткового автобуса на маршрут №33. “Останній час один з автобусів виходить зі ладу і дуже складно доїхати додому, адже на маршруті залишається тільки один автобус”, - йдеться в петиції. 

Підтримати звернення можна протягом 89 днів за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що це не перші петиції до влади щодо проблем з громадським транспортом. Реєстрували звернення щодо повернення трамвайного маршруту №23 та відновлення тролейбусного маршруту №28.

Детальніше про звернення харків'ян читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися