На Харківщині видають продуктову допомогу сім'ям військових та ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Продуктову допомогу видаватимуть кілька днів

У Харківській області сьогодні розпочалася видача продуктової допомоги сім'ям військовослужбовців та ліквідаторів аварії на ЧАЕС, пишуть "Коментарі. Харків".

У Валківській міській раді повідомили, що 14 до 29 грудня здійснюватиметься видача гуманітарної продуктової допомоги для родин військовослужбовців, які мешкають у місті Валки.

Видача відбуватиметься за адресою: м. Валки, вул. Харківська, 7В.

Сьогодні, 14 грудня, продуктову допомогу можна отримати з 10.00 до 12.00 та з 13.00 до 16.00,  у наступні робочі дні – з 09.00 до 12.00 та з 13.00 до 16.00. Вихідні – субота, неділя.

Щоб отримати продуктові набори, при собі мати документ, що посвідчує особу отримувача, та документ, який підтверджує приналежність до родини військовослужбовця.

У Первомайській міській раді повідомили, що відсьогодні розпочинається видача продуктових наборів ліквідаторам та вдовам ліквідаторів аварії на чорнобильській  АЕС.

Для отримання допомоги при собі необхідно мати оригінали документів, які посвідчують даний статус.

Продуктовий набір можна отримати в ПК "Хімік" щоденно, крім вихідних, з 9.00 до 12.00 години та з 13.00 до 15.00 години.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що українська діаспора в Канаді передала допомогу Харкову

У Харківській міській раді розповіли, що міська клінічна лікарня №2 імені проф. О. О. Шалімова отримала сучасні апарати штучної вентиляції легенів від української діаспори.  Нове обладнання доставили представники волонтерського об'єднання AUTOBAT. Воно працюватиме у відділенні анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися