Розклад руху харківських поїздів перед святами зміниться: подробиці

Буде додано поїзд сполученням Харків-Київ

На новорічні свята “Укрзалізниця” призначила додаткові рейси. Відповідна інформація розміщена на сайті перевізника, повідомляють "Коментарі. Харків".

Були призначені поїзди №719/720 Інтерсіті+ сполученням Харків-Київ та Київ-Харків. Поїзди курсуватимуть з 21 грудня по 8 січня щоденно, крім: 25, 31 грудня та 5, 7 січня. Графік наступний:

  • з Харкова відправлення о 23:30, прибуття до Києва о 5:01;

  • з Києва відправлення о 23:53, прибуття у Харків о 5:14.

Також з 21 грудня до 8 січня змінять курсування Інтерсіті+ №723 Харків-Київ. Поїзд відправлятиметься з Харкова о 14:00, прибуття до Києва о 19:23.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що днями поїзди втретє доставили світло Вифлеємського вогню миру до 24 вокзалів України менш ніж за добу. Вогонь призвели також до Харкова та Ізюма. Детальніше про особливості Вифлеємського вогню читайте за посиланням.

А у листопаді 8 поїздів “Укрзалізниці” вийшли в рейси з жіночими купе. “Нагадаємо, саме пасажирки жіночих купе демонструють найбільший рівень задоволеності сервісом Укрзалізниці: NPS 83%. Найвищою є й середня населеність жіночих купе — понад 80% на сьогодні”, - розповіли в “Укрзалізниці”.

Придбання квитків у жіночі купе доступне у застосунку "Укрзалізниці" з 27 жовтня. Продаж проїзних документів відкритий на 20 днів.  Посадка до таких купе відкрита тільки жінкам та дітям до 5 років включно.  Раніше у компанії повідомляли, що вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від стандартної у вагонах аналогічного класу того ж поїзда.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися