На Харківщині відключать світло, воду та опалення: деталі

На Харківщині тривають ремонтні роботи

У Чугуївській міській раді попередили про відключення водопровідної води на два дні, повідомляють "Коментарі. Харків". “У зв’язку з аварійно-ремонтними роботами по вул. Мухіна, з 8:00 20 грудня по 21 грудня (включно) буде відсутнє водопостачання в м. Чугуїв, крім м-ну Авіатор та м-ну Башкирівка. Бригада водоканалу намагатиметься якомога швидше виконати роботи та відновити водопостачання. Проте все ж просимо вас зробити запас води на дві доби”, - повідомили в міській раді. 

У Первомайській міській раді повідомили, що у зв'язку з аварійною ситуацією на системі теплопостачання завтра, 20 грудня з 7:00 до 16:00 години, буде припинено теплопостачання ТЕР Центру та будинків № 1,2,3,9,10,11,17 що в 4-му мікрорайоні.

Також у Люботинській міській раді попередили про тимчасове припинення електропостачання. Світла не буде з 09:00 до 17:00 за адресами, вказаними тут.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що бригади аварійно-відновлювальних робіт КП “Харківводоканал” за минулий тиждень усунули 73 аварійні ситуації на водоводах.

Також працівники КП упорядкували 72 оглядові колодязі із заміною запірно-регулюючої арматури та відремонтували 20 водорозбірних колонок. На компідприємстві розповіли, що інтенсивними темпами ведуться відновлювальні заходи й у Холодногірському районі. Там вчора ремонтники усунули дві аварійні ситуації у провулку Клочківському та на вулиці Полтавський Шлях.

Детальніше про ситуацію з водопостачанням у Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися