Комунальники у Харкові поділилися найціннішим (ФОТО)

Плазма крові буде направлена маленьким пацієнтам у Харкові

Комунальники у Харкові вчергове стали донорами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Працівники комплексу водопідготовки "Донець" відокремленого підрозділу компідприємства вчергове стали донорами та долучились до передноворічного марафону добра. 

Цього разу плазма крові буде направлена маленьким пацієнтам КНП “Міська клінічна дитяча лікарня №16” ХМР. “Завдяки цим безоплатним донаціям тяжкохворі діти безкоштовно отримають дорогоцінні ліки з плазми крові. А для них це найкращий подарунок до свята. Бо саме від препаратів з плазми крові залежить їх майбутнє та навіть життя. Тож, нехай всі маленькі українці  у Новому році будуть здоровими та щасливими!”, - наголосили на компідприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові вихідними ліквідували кілька складних аварійних ситуацій

На компідприємстві розповіли, що у минулі вихідні бригади аварійно-відновлювальних робіт ліквідували 17 аварійних ситуацій на трубопроводах та відремонтували 19 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури. Спеціалісти Новобаварського району усунули пошкодження на водоводах на вулицях Арсенальній, Третій, Базарній та в провулку Райрадівському.

Начальник районної служби Євген Сальков розповів, що на вулиці Арсенальній складна аварійна ситуація трапилась на водоводі діаметром 800 мм, що забезпечує послуги мешканцям Москалівки. “Виявлене пошкодження сталося у важкодоступному для проведення ремонту місці, а ще додаткові труднощі створювали комунікації, що проходять поблизу. Проте бригади під керівництвом Василя Сергієнка успішно впоралися із завданням, і при цьому обійшлися без відключення харків'ян від водопостачання”, - наголосив експерт.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися