На Харківщині не вистачає допомоги: шукають благодійників

На Харківщині видають паливну деревину тим, хто проживає в будинках з пічним опаленням

У Печенізькій громаді продовжується робота з забезпечення паливними дровами найвразливіших верств населення, родин, які в зимовий період обігрівають свої будинки дровами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Печенізького селищного голови Олександра Гусарова. 

“Допомогу паливними дровами отримали 38 сімей з різних населених пунктів громади. Придбання цієї партії дров фінансуємо з місцевого бюджету Печенізької селищної ради”, - зазначив він.

Очільник громади також зазначив, що продовжується активний пошук міжнародних партнерів, гуманітарних та благодійних організацій для того, аби допомогти обігріти найбільш потребуючих мешканців, які проживають в будинках з пічним опаленням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Зміївській міській раді вирішили розширити перелік категорій громадян, які отримають матеріальну допомогу на придбання твердого палива.

Зміни до Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам, які зареєстровані на території Зміївської територіальної громади, затвердили на сесії Зміївської міської ради 21 грудня. “Відтепер одноразову матеріальну допомогу на придбання твердого палива у розмірі 12 000 грн мають право отримати та сім’ї з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах при наявності клопотання служби у справах дітей Зміївської міської ради”, - йдеться у повідомленні міської ради.

У міськраді нагадали, які категорії громадян можуть отримати одноразову адресну допомогу на придбання твердого палива.

Дізнатися детальніше про умови отримання допомоги можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися