Жителі Харкова та області зможуть користуватися додатком "Харенерго": деталі

Які послуги залишаються у мобільному додатку “Харенерго”

У споживачів АТ "Харківобленерго", в яких встановлено мобільний додаток "Харенерго", буде можливість і надалі ним користуватися. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

У компанії повідомили, що для споживачів залишаються доступними наступні функції: 

  • передача показань, 

  • історія показань лічильника, 

  • оплата,

  • інформація про аварійні та планові відключення.

“Про будь-які зміни у роботі додатка ми обов'язково будемо заздалегідь повідомляти своїх споживачів”, - зазначили в компанії.

Також споживачам нагадали, що з 30 грудня починається п'ятиденний термін, протягом якого треба встигнути передати показання електролічильників. Про всі способи передачі можна дізнатися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ПрАТ "Харківенергозбут" попередили про припинення роботи мобільного додатку “Харенерго”. 

В компанії повідомили про розірвання договору з автором та розробником мобільного додатку. Приводом для прийняття такого рішення назвали велику кількість скарг від споживачів на некоректну роботу додатка, а також впровадження розробником неузгоджених з компанією нововведень: реклами, платної підписки, оплати інших послуг тощо.

Також в ПрАТ “Харківенергозбут” повідомили, що зараз працюють над розробкою нового зручного мобільного додатку без реклами та проблем.

Дізнатися детальніше про способи передачі показань лічильників електроенергії та сплати за спожиті комунальні послуги, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися