Ігор Терехов звернувся до постраждалих від ранкових обстрілів

Жителям Харкова розповіли, де можна отримати допомогу

Харківський міський голова Ігор Терехов звернувся до постраждалих під час ранкового обстрілу мешканців Шевченківського району, пишуть "Коментарі. Харків".

“Якщо ви залишилися без житла або ваше житло частково зруйноване, якщо вам потрібна допомога в тимчасовому проживанні або в речах першої потреби, можете звернутися за телефонами: (057) 760-72-41, (057) 725-29-93. Графік роботи приймальні: понеділок-пʼятниця, з 8:30 до 17:00”, - повідомив очільник міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальні послуги в пошкоджених будинках планують відновити до вечора. Про це сьогодні, 2 січня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов.

За його словами, усі комунальні служби готуються до зниження температури зовнішнього повітря, яке очікується вночі, та активно усувають наслідки ракетного обстрілу середмістя Харкова. За його словами, через пошкодження два будинки залишаються без водопостачання, ще шість - без опалення. Крім того, є певні проблеми з газо- та електропостачанням, на місцях прильотів працюють фахівці.

“Вночі очікуємо зниження температури, тому важливо оперативно закрити контури пошкоджених будинків та відновити теплопостачання”, - наголосив Ігор Терехов. Також він повідомив, що внаслідок обстрілів була пошкоджена контактна мережа електротранспорту на одній з вулиць Харкова. Відновлювальні роботи тривають.

Станом на 11:00 виявлено 41 житловий будинок, який був пошкоджений сьогодні, 2 січня, внаслідок ракетних обстрілів Шевченківського району.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися