Громаді на Харківщині передали автобус: де він курсуватиме (ФОТО)

Розвиток освіти на Харківщині вважають одним з найбільш пріоритетних напрямів

Наприкінці 2023 року Старосалтівська громада отримала новий шкільний автобус за підтримки міжнародних партнерів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. 

“Така підтримка безумовно є цінною для нашої громади, адже розвиток освіти – це один з найбільш пріоритетних напрямів. Отриманий шкільний автобус значно полегшить доступ до знань, що відкривають нові можливості для розвитку освіти й забезпечення дітей комфортним та безпечним транспортом”, - зазначили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП "Муніципальна компанія поводження з відходами" отримало міжнародну технічну допомогу

Харківське КП отримало два екскаватори-навантажувачі та гусеничний бульдозер у рамках Програми екстреного відновлення, яка реалізується Японським агентством міжнародного співробітництва та урядом України. Як пояснили на підприємстві, ця техніка буде використовуватися для поводження з відходами руйнацій, які  через значні обсяги та великі габарити є однією з найбільших проблем міста та прилеглих громад під час війни. 

Також на компідприємстві уточнили, що завдяки міжнародній технічній допомозі КП зможе значно прискорити процес оброблення, вивезення та утилізації відходів руйнацій, оскільки надалі ще очікуємо техніку для розбирання, навантаження, подрібнення та вивезення цих відходів.

А у КП “Харківводоканал” модернізують насосне обладнання, а також оптимізують роботу насосних та перекачувальних станцій комплексу “Харківводопостачання”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися