У Харкові комунальники опановують нові навички: що відбувається

Завдяки здобутим навичкам співробітники підприємства за потреби зможуть успішно вийти з кризової ситуації

У Харкові інструктори БФ Mission Kharkiv проводять цикл тренінгів для співробітників компідприємства. Навчання проводять для спеціалістів КП “Харківводоканал” у рамках реалізації проєкту Save The Workers. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Під час занять комунальники опановують навички надання першої домедичної допомоги при можливих пораненнях та отримують спеціальні аптечні набори, укомплектовані турнікетами, гемостатичними пов'язками, бинтами для тампонування та термоковдрами.

Як розповіли в благодійному фонді, цей проєкт створений для порятунку життя працівників підприємств критичної інфраструктури під час ворожих обстрілів. 

Інструктори фонду переконані, що часто, отримавши поранення, внаслідок якого, приміром, відбувається критична кровотеча, ні сам постраждалий, ні співробітники, що знаходяться поруч, не знають, як її швидко зупинити. У такому випадку рахунок тоді йде навіть не на хвилини, а на секунди. “Реалізація проєкту Save The Workers якраз і сприяє тому, щоб зберегти життя людей", - зазначили інструктори фонду.

Своєю чергою начальник відділу охорони праці КП "Харківводоканал" Ольга Єрьоміна зазначила, що завдяки отриманим знанням та підручними медичними засобами співробітники підприємства за потреби зможуть успішно вийти з кризової ситуації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області зазначають, що часто зима для українців перетворюється на стихійно лихо  і нагадують про правила безпеки зимою.

Ознайомитися детальніше з порадами можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися