У Харкові на вул. Роганській сталося серйозне пошкодження: деталі

З початку 2024 року працівники компідприємства усунули 70 аварійних ситуацій на водоводах

У Харкові напередодні на вул. Роганській сталося серйозне пошкодження трубопроводу, який забезпечує водою більшу частину Індустріального району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

“Ремонтна бригада працювала без відключення водопостачання та оперативно усунула аварійну ситуацію. І також капітально відремонтувала пожежні гідранти на вулицях Миру та Біблика”, - розповів начальник районної служби Володимир Сундук.

Загалом бригади аварійно-відновлювальних робіт КП “Харківводоканал” з початку 2024 року усунули 70 аварійних ситуацій на водоводах. Також вони впорядкували 70 оглядових колодязів з заміною запірно-регулювальної арматури та капітально відремонтували 24 водорозбірні колонки.

В компанії нагадали, що повідомити про витік води можна за тел.: 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що бригади комплексу “Харківводовідведення” КП “Харківводоканал” інтенсивними темпами продовжують відновлювально-ремонтні заходи на ділянці каналізаційного колектора діаметром 400 мм та глибиною залягання 6 метрів у Новобаварському районі. 

Начальник районної експлуатаційної дільниці Дмитро Мурза розповів, що із запланованої ділянки до перекладання протяжністю 45 метрів уже проведено заміну половини наміченого відрізка. За словами спеціаліста, перш ніж приступити до роботи, у тому числі зі встановлення  оглядового колодязя, проводиться налагодження паралельного перекачування стоків, аби не створювати жодного дискомфорту харків'янам у цей складний час.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися