Де на Харківщині відновили світло після удару авіабомбою 10 січня (ФОТО)

Місто практично щодня потерпає від ворожих обстрілів

У Вовчанську відновили світло після обстрілу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”. 

У компанії розповіли, що спеціалісти Харківського високовольтного району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" відновили високовольтну лінію, яка була пошкоджена 10 січня внаслідок влучання керованої авіабомби поблизу Вовчанська. Начальник Харківського високовольтного РЕМ Олександр Ганус зазначив, що енергетикам вдалося оперативно виконати ремонт та відновити електропостачання.

"Уже ввечері ми змогли включити лінію і заживити жителів Вовчанська", - повідомив Олександр Ганус.

За словами начальника Вовчанського району електричних мереж Олега Ковальова, місто практично щодня потерпає від ворожих обстрілів: артилерії, ракет та авіабомб.

"Попри це, Вовчанськ, де зараз мешкають понад 2000 людей, - зі світлом. В екстремальних умовах працюють не тільки водії та електромонтери РЕМ, а і працівники Вовчанського району з розподілу електроенергії (РРЕ). Попри обстріли споживачі приходять до підрозділу з різними питаннями, пов'язаними з електропостачанням, і їм надають відповідну допомогу", - підкреслив Олег Ковальов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що споживачам потрібно вчасно та в повному обсязі сплачувати квитанції за житлово-комунальні послуги, адже повертаються нарахування пені та відключення світла за борги.

Згідно з документом КМУ, мораторій на відключення від послуг, нарахування пені та стягнення заборгованості буде діяти тільки на територіях, на яких ведуться бойові дії та тимчасово окупованих Російською Федерацією, відповідно до переліку Мінреінтеграції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися