Жителів Харківщини попередили про проблеми з опаленням

Температуру опалення може знизиться через проблеми з електроенергією

У Балаклійській міській раді повідомили про зниження температури опалення, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Інформуємо, що у домоволодіннях на пл. Ростовцева може знижуватись температура опалення, котельня буде працювати на мінімальному навантаженні за допомогою генератора. Це повʼязано з відключенням електроенергії у даному районі міста”, - йдеться у повідомленні міськраді.

Також жителям пояснили, що вночі у селищі Нафтовиків, у звʼязку з відключенням електропостачання, для подачі тепла в оселі жителів котельня працювала за допомогою генератора на мінімальному навантаженні.

“На даний час електропостачання відновлено, котельня запущена та працює у штатному режимі. Вибачте за тимчасові незручності! Дякуємо усім працівникам комунальних служб за роботу!”, - звернулися до споживачів у міськраді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на насосній станції в Індустріальному районі Харкова тимчасово з 23:00 11 січня до 06:00 12 січня водопостачання мешканців деяких вулиць Індустріального, Немишлянського та Слобідського району здійснюватиметься на зниженому тиску. 

Про деталі обмежень можна дізнатися за посиланням

А тим часом у Вовчанську відновили світло після обстрілу 10 січня. Спеціалісти Харківського високовольтного району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" відновили високовольтну лінію, яка була пошкоджена 10 січня внаслідок влучання керованої авіабомби поблизу Вовчанська. Начальник Харківського високовольтного РЕМ Олександр Ганус зазначив, що енергетикам вдалося оперативно виконати ремонт та відновити електропостачання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися