Де на Харківщині завтра діятимуть графіки відключення світла

У деяких громадах попередили про відключення світла на кілька днів

У деяких громадах Харківської області у четвер, 18 січня, проводитимуть ремонтні роботи, у зв'язку з чим тимчасово обмежуватимуть постачання електроенергії, пишуть "Коментарі. Харків". 

У Чугуївській міській раді попередили, що 18 та 19 січня з 8.00 до 17.00 буде відсутнє електропостачання в місті Чугуїв на таких вулицях: 

  • Південна,

  • Північна,

  • Східна. 

“Причина – ремонтні роботи, заміна електростовпів”, - уточнили у міській раді.

У Балаклійській міській раді попередили про відключення світла у м. Балаклія. “У звʼязку з невідкладними ремонтними роботами на обʼєктах енергозабезпечення, завтра 18 січня з 9:00 до 14:00 буде відсутнє електропостачання по пров. Нижньо-Садовій, 2”, - йдеться у повідомленні.

Також у звʼязку з невідкладними ремонтними роботами на обʼєктах енергозабезпечення, 18 січня з 8:00 до 17:00 буде відсутнє електропостачання в деяких населених пунктах Балаклійської громади. Дізнатися детальніше про адреси відключень можна тут.

У Балаклійській міській раді попередили також про тимчасове припинення електропостачання в с. Яковенково. Світла не буде 18 та 19 січня з 9:00 до 16:00 у звʼязку з невідкладними ремонтними роботами на обʼєктах енергозабезпечення.

Про тимчасове відключення світла попередили у Пісочинській селищній раді. Заплановане припинення електропостачання з 09:40 16:40 за адресами, вказаними тут.  

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомляє, що 18.01.2024р. з 09-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії у селищі Селекційне; смт Утківка; села: Лелюки, Кринички.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Графіки відключень діятимуть з 09:00 до 17:00 за адресами, вказаними за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові частково відновили електропостачання після обстрілу 16 січня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися