“Гарячі лінії” допомагають: куди звертатися жителям Харкова та області

Як дзвонити на “гарячу лінію”

На Харківщині працює “гаряча лінія” із соціальних питань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Звернутися щодо оформлення довідки ВПО, соціальних виплат та забезпечення тимчасовим житлом можна за номером "гарячої лінії" Департаменту соціального захисту населення Харківської ОВА: 

066 283 41 43.

Також по допомогу можна телефонувати до Координаційного гуманітарного центру в Харківській області за номером: 

0 800 339 291.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні окупанти вночі та вранці обстріляли Харків. Є влучання в житлові будинки. У Харкові розгорнули пункти, де постраждалі в результаті обстрілів можуть зігрітися та отримати необхідну допомогу.

А що відбувається зі світлом та газом в Харкові після ворожих ударів по місту, читайте тут.

Детальніше про кількість загиблих та поранених внаслідок обстрілів читайте за посиланням. На жаль, кількість постраждалих збільшується.

Якими ракетами окупанти били по Харкову сьогодні, читайте за посиланням

А тим часом у Харкові спеціалісти продовжують працювати на місцях “прильотів”. Як повідомив заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства - директор комплексу “Харківводопостачання” Владлен Волков, внаслідок обстрілу виведені з ладу водопровідна магістраль і каналізаційний колектор на вул. Метробудівників. Ремонтні роботи будуть тримати до повного відновлення мереж.

А хто долучився до розбору завалів та ліквідації наслідків ворожих атак, читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися