Що робиться у Харкові на місці “прильотів” (ФОТО)

Нічний обстріл Харкова: пошкоджені будинки та мережі

У Харкові після нічного та ранкового обстрілів розбирають завали та усувають наслідки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Бригади аварійно-відновлювальних робіт КП “Харківводоканал” усувають аварії на мережах водопостачання та водовідведення, що трапилися внаслідок ракетної атаки в Київському районі.

Як повідомив заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства - директор комплексу “Харківводопостачання” Владлен Волков, внаслідок обстрілу виведені з ладу водопровідна магістраль і каналізаційний колектор на вул. Метробудівників.

Ремонтні роботи будуть тримати до повного відновлення мереж.

У Центральному парку розповіли, що робітники парку долучилися до розбору завалів після сьогоднішнього ракетного обстрілу.

 “Озеленювачі, різноробочі, техніки атракціонів працюють поруч з іншими комунальниками та рятувальними службами”, - повідомили в парку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якими ракетами окупанти били сьогодні по Харкову. 

Також у Харкові розгорнули пункти, де постраждалі в результаті обстрілу можуть зігрітися та  отримати необхідну допомогу.

А що відбувається зі світлом та газом в Харкові після обстрілів, читайте тут.

Детальніше про кількість загиблих та поранених внаслідок обстрілів читайте за посиланням

Також Харківський міський голова Ігор Терехов повідомляв, що в результаті атаки росії по Харкову постраждали 30 житлових будинків. У 20 будинках вимушені були відключити опалення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися