Що робиться з бензином у Харкові

За рік кількість АЗС, які відновили роботу, збільшилась на 13 %

У Харківській міській раді розповіли, як працюють автозаправні станції у місті, повідомляють "Коментарі. Харків".

На сьогодні у Харкові, у  тому числі в найбільш постраждалих від обстрілів районах, працюють близько 150 автозаправних станцій. Як повідомили в Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку, за рік кількість АЗС, які відновили роботу, збільшилась на 13 %. 

На випадок тривалого відключення електроенергії 128 автозаправних станцій забезпечені генераторами та іншими джерелами альтернативного живлення. Це на 60 АЗС більше, ніж на початку 2023 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції з 22 по 28 січня захворіли 1513 осіб, з них 42% - діти. 

За даними Харківського обласного центру контролю та профілактики хвороб, минулого тижня було зареєстровано п’ять випадків захворювання на грип та 58 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.  Показник захворюваності становить 107 на 100 тис. населення, що нижче за показник епідемічного порогу на 74,2% і відповідає низькому рівню інтенсивності епідемічного процесу.

За тиждень госпіталізовано 165 осіб, з них п’ять - до відділення реанімації та інтенсивної терапії з COVID-19. Серед госпіталізованих 20% - діти до 17 років.

Також жителям Харкова та області пояснили, якою є нормальна реакція на незвичні події, як впоратися зі стресом. 

У яких випадках потрібно звертатися до спеціалістів та хто може надати необхідну допомогу, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися