Харківські активісти вшанували пам'ять російського радикала Тесака

Громадські працівники запалили димові шашки і вивісили банер в пам'ять загиблого російського націоналіста

Сьогодні, 17 вересня, в Харкові активісти "Фрайкора" вирішили вшанувати пам'ять російського націоналіста Максима Марцинкевича (Тесака), який наклав на себе руки. Про це повідомили інтернет-користувачі в місцевому Telegeam-каналі, опублікувавши відповідні фото.

Так харків'яни на мосту на Клочківському спуску запалили димові шашки і вивісили банер з написом: "Максим "Тесак" Марцинкевич - людина, яку не зламати".

Нагадаємо, Максим Марцинкевич був одним з найвідоміших націоналістів Росії. Він тричі судимий за екстремізм. Йому належить скандальний проект "Оккупай-педофіляй", заявленою метою якого була боротьба з педофілами. Тесак наклав на себе руки 16 вересня в одній з камер слідчого ізолятору №3 в Челябінську. Як повідомили в Слідчому комітеті Челябінської області, Тесак залишив кілька передсмертних записок.

Читайте також: У Харкові активісти "Світанку" вимагають перейменувати одну із станцій підземок. На думку громадських діячів в нашому місті не повинно бути зупинки, яку назвали на честь радянського діяча.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися