Тиждень без води: Харківська міськрада розповіла, коли у Лозовій дадуть воду

Після проведення ремонтних робіт, комунальникам необхідно провести випробовування обладнання та взяти проби води


Харківська міська рада звітувала про те, що у місті Лозова комунальники усунули технічні проблеми та причини аварії на водогоні. Про це повідомили у прес-службі мерії.

"Бригади КП "Харківводоканал" усунули аварійну ситуацію на одному з магістральних водоводів діаметром 800 мм "Краснопавлівка-Лозова" у районі залізниці", - йдеться у повідомленні.

Втім у місті і досі водопостачання дається по графіку, до Лозової привозять технічну воду за розкладом, який публікує місцева влада.

"У зв’язку з аварійною ситуацією на водопровідних мережах Краснопавлівка-Лозова та з обмеженою подачею води з КП "Харківводоканал", підвіз технічної води буде здійснюватися автотранспортом на місто Лозова 03.03.2021 року за адресами з 11.00 до 20.00: М-н 3 буд. 38 (АТБ), М-н 2 буд.72, М-н 4 буд. 43, М-н 9 буд. 6 (кафе Шанс), М-н 5 буд.9, вул.Перемоги магазин "Посад"", - застерігає Лозівська міська рада.

За словами директора комплексу "Харківводопостачання" КП "Харківводоканал" Владлена Волкова, ремонтні роботи на водоводі вже закінчені і виконується гідравлічне випробування на міцність, промивка та санітарна обробка водоводу з хімічним та бактеріологічним аналізом води.

У КП "Харківводоканал" обіцяють, що водопостачання буде відновлене о 8 ранку 4 березня.

Нагадаємо, аварійна ситуація виникла на одному з двох магістральних водоводів довжиною 30 км, які забезпечують водопостачання жителів міста Лозова. На цілий тиждень мешканців перевели на погодинний графік подачі води, комунальники весь цей час намагалися переключити місто з аварійної вітки водопостачання на іншу. У годину відключень воду накопичують у резервуарах, аби надавати лозовчанам воду зранку та ввечері.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на ремонт водогону у Лозовій необхідно 600 млн гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися