Марш жіночої солідарності: в центр Харкова вийшли близько 500 осіб

У цілому акція пройшла без грубих порушень громадського порядку

У Харкові в Марші жіночої солідарності взяли участь близько 500 осіб. Про це розповіли у відділі комунікацій Нацполіції в Харківській області.

Учасники заходу о 14:00 вирушили з площі Свободи і попрямували по вулиці Сумській до площі Конституції. Активістки тримали в руках плакати з гаслами "Свобода, рівність, сестринство", "Права жінок - права людини", "Я теж бо(р)юсь" та інші. В районі пам'ятника Шевченка колоні довелося зупинитися, тому що шлях їй заступили представники організації "Порядок і Традиції". Однак після спілкування з поліцією молоді люди пішли з дороги.

Другий раз стати живим щитом між ідейними опонентами силовикам довелося вже на площі Конституції. В цілому ж акція пройшла без грубих порушень громадського порядку. Охорону здійснювали 500 співробітників поліції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківському зоопарку оригінально відзначили Міжнародний жіночий день. Так, співробітники зоосаду піднесли їстівні букети самичкам. Хижачки отримали на честь свята квіти з м'яса, травоїдних побалували овочевими букетами.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися