Харків'янам банк пропонує вживити моночип у сітківку ока

Чип матиме зручний інтерфейс, показуватиме курс валют, погоду та відео для дорослих

Один з українських банків 1 квітня запропонував своїм клієнтам вживити моночип в око. Така пропозиція з'явилася у застосунку банку для мобільних пристроїв.

Опис послуги розповідає , що інтерфейс керування чипом дуже простий і має віртуальну кнопку у вигляді кота, якого можна замінити на білку.

"Чип проєктує зображення на сітківку ока або екран смартфону, а для керування інтерфейсом достатньо натиснути пальцем на віртуальну кнопку", - йдеться у повідомленні.

У пропозиції розповідають, що чип дозволяє здійснити перекази через рукопотискання, здійснювати безконтактну оплату, навіть, якщо немає терміналу, переглядати курси валют та прогноз погоди. Також чип дозволить виводити медичні показники на сітківку, а якщо артеріальний тиск або пульс знаходяться у критичній зоні, чип інформує власника звуковим сигналом і чутливою вібрацією. Також чип обладнаний трекером для вимірювань занять спортом, а доступ до нього можна отримати лише через ДНК власника.

Окремо банк пропонує послугу ХХХ для користувачів старших 21 року, у цьому режимі, на сітківку ока під час сексу буде виводитися будь-який дорослий контент.

picture

За інформацією банку, чип обладнаний USB роз'ємом і може підключатися до монітора, ТБ і працювати у якості персонального комп'ютера.

Після подачі заявки на встановлення чипу, банк надсилає клієнту його особистий номер чіпу та вітаючи з "Першим квітня" повідомляє, що це був жарт.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Харкові запустили Telegram-бот, у якому можна повідомити правоохоронні органи про розповсюдження наркотиків, випадки домашнього насильства чи звернутися за порадою психолога і нарколога.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися