"Я не відбирала у вас Крим": російській стендаперші не дали виступити в Харкові

Артистка пояснила ситуацію, що склалася в своєму Instagram

У Харкові та інших містах України скасовані концерти російської зірки Instagram, стендап-комік Наталії Краснової. Варто зазначити, що Краснова повинна була виступати в Харкові 16 березня. Як повідомили у Держприкордонслужбі України, артистці заборонили в'їзд в країну на 10 років.

Відомо, що росіянка прибула рейсом з Мінська до Києва 12 березня. Під час прикордонного контролю прикордонники встановили, що наприкінці минулого року вона вже прилітала в Україну і за незаконне відвідування тимчасово окупованій території АР Крим у 2018 році їй був заборонений в'їзд на територію країни строком на 3 роки.

"Однак жінка вирішила проявити впертість і ще раз перевірити пильність українських прикордонників. Вона замінила старий паспорт на новий, сподіваючись, що чисті сторінки документа без відмітки про заборону в'їзду їй допоможуть перетнути український кордон. Такий задум росіянки був викритий, оскільки на неї спрацювала інформація з бази даних. На питання, чому вона замінила паспорт, жінка повідомила, що нібито його з'їла собака", - зазначили в прикордонній службі.

Таким чином за умисне невиконання рішення державного органу про заборону в'їзду в Україну, яке повинно було діяти до кінця 2022 року, термін заборони на в'їзд їй збільшили до 10 років.

У свою чергу Наталія Краснова провела прямий ефір в Instagram, де заявила, що їй прикро, що все так вийшло, а також спростувала інформацію про перенесення концертів на території України.

"Ніякого перенесення концерту. Мені не можна в Україну. Організатори повернуть гроші за концерти", - зауважила Краснова.

Крім того, стендаперша заявила, що не має ніякого відношення до політики, а в'їжджати в Україну їй дозволили співробітники СБУ.

"У мене є документ від СБУ, який дозволяє мені допуск в Україну. Я в політиці взагалі не беру участь, і я не відбирала у вас Крим, чесно", - зазначила дівчина.

Краснова також розповіла, що не могла чітко відповідати на більшість питань, які їй ставили прикордонники. Вона пояснила це довгим і виснажливим перельотом: "Я 24 години не спала, з'їла за весь день тарілку супу".

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові діти диригуватимуть симфонічним оркестром.





Джерело: comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися