На Харківщині чоловік витратив усі гроші, а потім заявив в поліцію, що його пограбували в лісі

Військовий вирішив, що страшніше розповісти правду дружині, аніж набрехати поліції та сісти за грати

Військовослужбовець, який мешкає у селищі Темнівка на Харківщині звинувачується у свідомому неправдивому повідомленні про злочин, про це повідомляють у відділі комунікації поліції Харківської області.

У жовтні 24-річний мешканець селища прийшов додому без зарплати, продуктів та мобільного. Дружині він розповів, що йшов по лісосмузі, там на нього напали невідомі, і вкрали його прибдані в магазині продукти, телефон та гроші у розмірі 8 тисяч гривень.

Родина не залишила це просто так і змусила чоловіка піти і заявити про напад у поліцію.

Третій відділ поліції Харківського районного управління №1 відкрили кримінальне провадження та внесли відомості до Єдиного реєстру досудових рішень на 187 статтею ККУ - розбій. Розпочалися оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до злочину.

На одному з чергових допитів у цій справі "постраждалий" у всьому зізнався слідчим.

"Гроші він витратив на свої потреби. Через те, що не міг зізнатися родині у цьому, чоловік вигадав історію про розбійний напад", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Проти "потерпілого" відкрили кримінальне провадження за двома статтями ККУ: 383 та 384 - завідомо неправдиве повідомлення про злочин та введення в оману суду або іншого органу. Горе-транжирі загрожує до 5 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що поліцейські територіальної громади Пісочина змогли розшукати зловмисника, який погрожував підірвати ціле смт, ним виявився місцевий мешканець напідпитку. Через його неправдиве повідомлення був евакуйований цілий супермаркет.
 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися