У Харкові чоловік розбив скло у стоматології, а через рік повернувся з пивом і намагався зламати замки: відео

Зловмисника зафіксували камери спостереження, зранку того ж дня від скоїв ще один злочин, теж під камерами

На Салтівці чоловік двічі нападав на одну й ту саму стоматологію. Відео з камер з'явилося на каналі "ХС | Харьков".

Камери спостереження рік тому зафіксували чоловіка у капюшоні і з рюкзаком, який прийшов серед ночі до дверей стоматології на Дружби народів, посвітив у вікна ліхтариком, кілька разів постукав у скляні двері і розбив скло. Злочинець перелякався, нецензурно вилаявся та втік.

Через рік близько першої ночі він знову з'явився на сходах  клініки, цього разу у бейсболці та з пивом. Пляшку він залишив на сходах і пішов робити свою таємну справу. Він приніс із собою відмичку, і намагався нею відкрити двері до стоматологічного кабінету. На відео видно, що його налякали автівки, які їздили повз будівлю, він покинув свою роботу, і почав голосно матюкатися. Потім знову повернувся до відмички і супроводжуючи нецензурною лайкою зламав її у замку. Злодій розлютився, і не перестаючи сваритися забрав своє пиво та знову втік.


З приводу спроби взлому власниками стоматології було написано заяву в поліцію.

У соцмережах користувачі знайшли ще одне відео, на якому засвітився той самий злочинець в капюшоні та з рюкзаком. Зранку, перед тим як прийти з пивом до стоматології, він навідався у двір на Героїв Сталінграда, 5 і скрутив там номери з однієї автівки. Власники за повернення номерів заплатити 200 гривень.

Викрадення номерів на Салтівці - звичайна справа, у деяких дворах за ніч без номерів залишаються по 6-10 машин. Замість номерів злочинці залишають клаптики паперу, на яких пишуть або номер телефону, або акаунт у Telegram, за яким слід звернутися для повернення номерних знаків. Вартість "послуги" коливається від 300 до 500 гривень, іноді можна домовитися за 200 грн - залежно від угрупування крадіїв. "Коментарі" розповідали про місця, де зловмисники найчастіше ховають номерні знаки, та що слід робити у такій ситуації.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися