Харківські закохані розповіли, коли знімуть свій ланцюг і за скільки продадуть його на аукціоні

Зняття ланцюга молоді люди вирішили зробити частиною весільної церемонії

Пара закоханих із Харкова - Саша та Віка, які закували себе ланцюгом ще у лютому на три місяці, розповіли, що поки не планують знімати його з себе, хоча зазначений час вже сплив. Про це вони повідомили у своєму акаунті Instagram.

За словами хлопця та дівчини, вони домовилися з благодійними організаціями, щоб виставити їхній ланцюг і символ любові на світових торгах на аукціон. Початкова ціна буде 3 мільйони доларів США. Дві третині від заробленої від продажу суми пара планує витратити на благодійність, а решту - залишити собі.

Закохані розповіли, що до того часу, поки ланцюг не продадуть, вони його не зніматимуть. Понад те, молоді люди напередодні "дати Х", коли за планом вони мали зняти ланцюг, заручилися, тому зняти свої імпровізовані кайданки вони хочуть просто у ЗАГСі під час церемонії.

У своєму акаунті Instagram пара приймає захоплені поздоровлення від своїх фанів і радо повідомляє, що вони вже поставили рекорд, адже були закутими 3 місяці 89 днів 2136 годин і 128 160 хвилин.

Після того, як цей час сплив, вони вирушили в Київ до офісу Національних рекордів України, аби зафіксувати свій рекорд і поновити пломбу на ланцюзі, адже стара вже зносилася й могла порватися.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що до Саші та Віки на одну добу приєднувалася дівчина, яку прикули іншим ланцюгом до руки Віки заради експерименту.

Дівчина Наталя є лікарем і фітнес-тренером. Вона тестувала пару щодо змін, які могли відбутися в їхньому організмі та м'язах через вимушену бездіяльність однієї руки.



Алекс

17 червня 2021, 09:43

Какой бред! Я молчу про то как они ходят в туалет(она рядом стоит когда он думает?), а как они переодеваются? Столько фоток в сети, где они по разному одеты.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися