У Харкові зняли на відео, як чоловік простояв посеред вулиці 40 хвилин, а потім просто пішов

У соцмережах дивуються, чи це учасник флешмобу, чи наркоман

Дивна історія трапилася у Харкові в понеділок 17 травня. Незрозумілу поведінку чоловіка у центрі міста показали на відео у Telegram-каналі Харьков 1654.

Герой відео простояв протягом 40 хвилин на одному місці біля Харківського академічного театру опери та балету на вулиці Римарській неподалік від перехрестя з Сумською.

Весь цей час він просто стояв на тротуарі, ближче до парапету, аби не заважати перехожим. Повз нього їздили автівки та проходили люди. За 40 хвилин він лише один раз пересунув ноги та почухав потилицю. Кілька разів він ретельно поправляв свою зачіску. Ще один раз він протер гранітний парапет поряд себе та перевірив, чи він брудний. Усі останні хвилини він стояв рівно, опустивши по боках руки та не рухаючись зовсім. Коли 40 хвилин спливли - він просто пішов вулицею вниз.

У соцмережах одразу запідозрили чоловіка у тому, що він вжив наркотики, інші користувачі заперечили та пояснили, що на людину під дією психотропних речовин він не схожий, адже, окрім стояння на одному місці посеред вулиці, поводився цілком адекватно.

Інші дописувачі почали жартувати і висунули кілька фантастичних припущень про причини такої поведінки:

"Чекає на дружину, поки нафарбується"

"Сигнал з Нібіру пропав, реконектить"

"Програв у карти"

"Він "завис", із наступним оновленням полагодять"

"Від неробства: заводи та фабрики не працюють, от він і не має, чим зайнятися, чекає"

"Вимкнули чіп після вакцинації"

Серед найбільш вірогідних варіантів у соцмережах вважають три: черговий флешмоб, зйомку відео та парі, яке цей чоловік, ймовірно, програв.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харківській області зловмисники намагалися красти нафту, задля цього вони врізалися в магістральний нафтопровід і хотіли зливати по 150-200 кубометрів щомісяця.



Джерело: https://t.me/kharkiv_1654

Иван

27 травня 2021, 06:10

Событие века. А если бы он например, лежал или сидел, какие бы тогда мнения были?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися