Пара з Харкова, яка закувала себе ланцюгом на знак кохання, розлучається

Ланцюг зніматимуть у присутності представника "Книги рекордів України" 17 червня

Двоє молодих людей із Харкова, Саша та Віка, які стали відомими на всю країну, закувавши свої руки ланцюгом, аби завжди бути разом, вирішили припинити свої стосунки. Про це вони повідомили прихильникам у своєму спільному акаунті Instagram.

"Друзі, на превеликий жаль наші стосунки завершуються. Тепер це наше минуле, ми до нього завжди будемо ставитися з повагою", - написали вони у сторіз на сторінці у соцмережі.

Трохи пізніше, після того, як їх завалили величезною кількістю запитань про те, чи це не жарт, вони записали ще одне повідомлення.

"Багато з вас питають, чи це не жарт. Ми гадаємо, що такими речами жартувати не варто, це не жарт", - пояснили в акаунті.

Окремий коментар ситуації дав один із закутих ланцюгом - Олександр. За його словами, їхні стосунки опинилися у "патовій ситуації".

Ланцюг із рук молодих людей знімуть вже завтра. Для цього має бути присутнім представник "Книги рекордів України", аби зафіксувати рекорд.

picture

Саша та Віка провели із ланцюгом понад 4 місяці. Вони одягли його 14 лютого на знак того, що не хочуть ніколи розлучатися одне з одним, та вирішили встановити рекорд: три місяці постійно разом.

Втім, коли час настав, вони оголосили про те, що вирішили поки ланцюг не знімати, а замість цього виставити його на аукціон. Третину грошей вони планували віддати на благочинність, а решту - залишити собі. Стартова ціна їхнього ланцюгу на аукціоні мала бути 3 мільйони доларів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що закохані планували зробити зняття ланцюгу частиною весільної церемонії, адже за день до очікуваної дати закінчення тримісячного випробування вони вирішили одружитися.



мы дно пробили а там ничего

17 червня 2021, 08:12

куйзна шо творится какие три ляма лохлых пиндосов

123

16 червня 2021, 22:59

:-( не стоит внимания...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися