У Харкові змія залізла в квартиру на 9 поверсі та перелякала мешканців (фото)

Як плазун потрапив до помешкання, та хто його власник - невідомо

У Харкові мешканці багатоповерхівки знайшли у себе під ліжком пітона. Як рептилія потрапила на 9 поверх у зачинену квартиру - невідомо. На місце, аби схопити непроханого гостя прибула патрульна поліція. У пресслужбі установи розповіли про деталі дивної історії.

Власники помешкання пізно ввечері почули у себе вдома дивні звуки, вони зазирнули під ліжко і були сильно налякані, адже побачили там величезну змію. Жінка зателефонувала у поліцію та ДСНС з повідомленням про дивну знахідку.

За словами патрульних, жінка була сильно схвильована і не знала, що їй робити у такій незрозумілій ситуації.

На виклик ДСНС не приїхали, але вирушили патрульні Роман та Олександр.

"Один з них власноруч піймав змія, в цей час змій шипів та вкусив поліцейського за палицю якою намагалися підхопити тварину", - розповіли мешканці квартири.

Після "затримання" змії поліцейські вирушили з нею до ветеринарної клініки, де пітона обстежили, та зробили висновок, що він повністю здоровий.

Виявилося, що це сітчастий пітон - неотруйна змія, завдовжки 2 метри, його приблизний вік 1,5 роки.

На тимчасове утримання плазуна передали у приватний контактний зоопарк, де є спеціалісти, що зможуть подбати про екзотичного мандрівника.

picture

У соцмережах харків'яни обурюються та дивуються, як змія змогла потрапити всередину квартири. Деякі користувачі припускають, що подорожувала вона каналізацією, або вентиляцією, адже це єдині місця з'єднання різних квартир. Інші скаржаться на комунальників, і кажуть, що згідно з нормами безпеки багатоповерхових будинків, усі комунікаційні мережі мають бути обладнані решітками, і такої ситуації б не трапилося, аби комунальники сумлінно перевіряли стан житлового фонду.


Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що чоловік взяв в оренду приватний будинок та висадив там плантацію конопель, щомісяця від продажу наркотиків він заробляв близько 200 тисяч гривень. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися