Скандальна косметолог із Харкова навчила 7-річну племінницю курити кальян і похвалила її за здібності (відео)

У соцмережах обурюються через моральні якості дорослих, які допустили таке по відношенню до дитини

У харківських пабліках з'явилося відео зі сторіз в Instsgram, на якому видно, як маленька дівчинка протягом тривалого часу курить кальян під схвальні вигуки дорослих на підпитку. Трохи пізніше авторка видалила відео зі свого Instagram і залишила у доступі лише відео початку вечірки, без участі племінниці та фотографії з нею на фоні свого автомобіля Lexus.

picture

На відео видно, як дівчинка Соломія протягом щонайменше хвилини із задоволенням курить кальян, а на задньому плані дорослі запитують її:

- Скільки тобі років? Шість?

- Сім, - відказує дівчинка і продовжує курити кальян, демонструючи, як вона вміє робити затяжки та випускати дим.

Також на задньому плані чути, як хтось, ймовірно авторка сторіз косметолог Крістіна, каже: "Моя школа. Тьотя поганому не навчить, так? Молодець". А дівчинка схвально киває.

У соцмережі користувачі вже встигли обуритися поведінкою "тітки" по відношенню до дитини та інших дорослих, які були присутні на вечірці.

Деякі дописувачі прогнозують, що скоро з'явиться допис-вибачення або пояснення від авторки щодо її дій. Інші запитують, чи вже зацікавилася поліція цим відео і відповідальністю батьків Соломії за дії своєї родички та здоров'я дитини.

Оновлено. Авторка відео - тітка Крістіна раніше вже була помічена у скандалі в Харкові. Тоді її чоловіка звинуватили у підпалі автівки однієї з клієнток Крістіни.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харкові створили соціальний проєкт "Сім'я важливіше", покликаний допомогти харків'янам зберегти щастя, взаєморозуміння та добробут у своїх родинах. Для підтримки проєкту розробили спеціальну соціальну рекламу, а також чат-бот, який допомагає здобути корисні звички, що покращать атмосферу у родині та взаємовідносини у стосунках.



Активист

22 липня 2021, 12:17

Это Чувырло ее тетя. Да это уличная плечевая. У нее что еще и муж есть. Да там пробу уже ставить негде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися