Скільки людей у Харківській області хворіє на коронавірус: статистика на 21 лютого

Статистика коронавірусу у Харківській області 21 лютого

У Харкові й області йде на спад захворюваність на коронавірус. За останню добу діагноз підтвердили у 911 людей, це на 487 випадків менше, ніж на день раніше. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

Із загальної кількості хворих, 518 осіб є мешканцями Харківського району, а 480 – мешканцями міста Харків.

Зазначається, що в інших районах області найбільше випадків захворювання зафіксовано в Ізюмському районі. За останню добу на коронавірус захворіло 184 особи. У Богодухівському районі виявили 62 нові випадки. Також захворіло 49 мешканців Куп'янського району. У Лозівському районі ковід підтвердили у 46 людей. У Чугуївському районі кількість хворих на добу досягла 42. У Красноградському районі захворіло 10 людей.

За інформацією пресслужби ХОДА, за добу одужали 984 хворих. Водночас коронавірусна інфекція забрала життя семи людей.

Загалом у Харківській області зареєстровано 303 522 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 255 893 хворих одужали, 6823 – померли.

Читайте також:

На Харківщині медики продовжують вакцинувати населення. Скільки бустерних доз зробили у Харкові на кінець лютого. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• "Дуже скоро ми побачимо напівпорожні садки, потім школи, потім – університети", – відомий лікар прокоментував демографічну катастрофу в Україні.

 Андрій Волянський проаналізував ситуацію з коронавірусом у Великій Британії, де третю дозу отримали 55% від всього населення. При цьому 90% британців віком від 70 років вже вакциновані бустерною дозою.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися