На Харківщині підтверджений перший випадок зараження коронавірусом

Захворювання у пацієнта проходить в легкій формі

У Харківській області підтверджений перший випадок зараження COVID-19. Дані про це опубліковано на офіційному сайті Міністерства охорони здоров'я.

У МОЗ зазначають, що всього в Україні 311 осіб заражених коронавірусом. На даний момент вісім громадян померли, а п'ятеро - одужали. Найбільше хворих знаходяться в центральній частині країни. Так, у Києві (74 особи), у Чернівецькій, Тернопільській та Київській областях (відповідно, 47, 43 і 41 осіб).

У Харківській області офіційно підтверджено зараження однієї людини. Як повідомили в Харківській облдержадміністрації, захворювання у пацієнта проходить в легкій формі. Особи, які контактували з хворим, знаходяться під наглядом лікарів.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що жителям Харківської області роз'яснили, що дозволено, а що заборонено в період карантину, який продовжили до 24 квітня.

Читайте також: у Харкові в роботу транспорту в умовах карантину внесли зміни. Всі пасажири і водії повинні мати на собі засоби індивідуального захисту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися