У Харкові посилюється ситуація з коронавірусом

Скільки нових випадків коронавірусу фіксують у Харкові зараз

У Харківській області на 4 вересня коронавірус виявили лише у 88 мешканців. За добу від COVID-19, за офіційними даними, померла одна людина. Всю статистику регіону опублікували у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

В області COVID-19 з початку пандемії діагностували вже 308 761 людину. Одужало від коронавірусу, згідно з офіційними даними, 301 082 особи. Наразі під наглядом медиків перебуває 585 пацієнтів.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Російські окупанти обстріляли Новобаварський район Харкова з РСЗВ "Смерч". Уламки ракет виявили на кількох вулицях. У поліції показали світлини наслідків обстрілу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У травні ЗСУ провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Подекуди ворог був відкинутий на 10-15 кілометрів прямо до державного кордону. Щоб утримати фронт, РФ довелося перекинути додаткові сили. Завдяки поповненню російським військам вдалося потіснити ЗСУ від кордону, але вийти на квітневі позиції так і не вдалося. Понад місяць бойові дії продовжуються навколо тих же населених пунктів: Розплідник, Дементіївка та Цупівка. Росія практично щодня обстрілює Харків, що призводить до жахливих втрат серед мирного населення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися