Харків обстріляли з РСЗВ "Смерч": у Мережі показали ФОТО наслідків

На щастя, від цього обстрілу ніхто не постраждав

Російські окупанти обстріляли Новобаварський район Харкова із РСЗВ "Смерч". Уламки ракет виявили на кількох вулицях. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів начальник Слідчого управління ГУНП України у Харківській області Сергій Болвінов.


30 серпня російські загарбники з артилерії обстріляли Новобаварський район. Правоохоронці встановили, що удари завдавалися із РСЗВ "Смерч". Уламки цих ракет виявили на вулиці Дзюби, Цементній, Колонній та Чуваській. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

picture

"Боєприпаси - касетні, тобто націлені на найбільшу кількість вбивств. На щастя, від цього обстрілу ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.

picture

Слідчі, криміналісти, вибухотехніки збирають і фіксують усі докази злочинів російських окупантів – для виплат репарацій та майбутнього правосуддя.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Відомий український співак прокоментував обстріл Саржиного Яру. За його словами, таке місце як Саржин Яр має для нього особливе значення та пам'ять, тому йому дуже боляче читати про обстріл цього парку.

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях.

• Генерал Маломуж розповів, чому ворог зосередився на Харкові. На його думку, на прикладі цього міста російські військові показують, що можуть бити й по інших містах, включаючи столицю України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися