У харківських пологових будинках та лікарнях можуть включити опалення поза графіком

Якщо буде потреба, то опалення можуть запустити раніше.

Філії комунального підприємства "Харківські теплові мережі" вже готові запустити систему опалення в лікарнях та пологових будинках. Тому якщо виникне потреба, то опалення увімкнуть поза графіком. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Також у ХТМ повідомили, що наразі триває збірка схем зимового режиму роботи теплових мереж, обхід, розповітрення та переведення в режим циркуляції усіх задіяних в опалювальному сезоні магістралей.

"Вживаються всі необхідні заходи для попередження витоків теплоносія та економії теплової енергії, оперативно виявляються слабкі місця в системі і усуваються можливі дефекти. На одній з котелень, яка проходить реконструкцію за проєктом Світового банку, на сьогодні заплановано пробний пуск", - зазначили на ХТМ.

krQVvL-iNjuTralQfekYXmBRH.jpg

OA3sL4Yg3xmfkJOFsI_GJQShH.jpg

EW3SJUOujdtb4wMHUhZv9Z6PE.jpg

gnmOV-MNKnUZdnfxqWjmO48jL.jpg

F9xFXwqpFxYKlM0vsXYR16sPM.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині обстежили майже 3000 км газопроводів. Підготовка газових об’єктів в області до холодного періоду, попри постійні обстріли, триває з березня цього року Спеціалісти харківських газових служб у рамках підготовки об'єктів критичної інфраструктури до стабільної роботи в опалювальний період комплексно обстежили майже 3000 км газових мереж Харкова та області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківгаз”. 

“Фахівці компаній “Харківгаз” та “Харківміськгаз” протягом війни під обстрілами відновлювали газорозподільну систему та  після щоденних ворожіх ударів, відбудовували пошкоджені газопроводи в будинках, підключали подачу енергоносія після бомбардувань”, - йдеться у повідомленні компанії.

Газовики продовжують відновлювати критичну інфраструктуру області після деокупації населених пунктів Харківщини. А також усувати пошкодження  газових мереж у найпостраждаліших районах Харкова. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися