Лікарям та рятувальникам Харківщини передали 1000 захисних костюмів

Спецодяг захищає від хімічної, радіаційної та біологічної загрози

Лікарям медичних установ та фахівцям ДСНС у Харківській області передали 1000 захисних костюмів. Спецодяг захищає від хімічної, радіаційної та біологічної загрози. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації. 

Лікарям передали 700 комплектів, а рятувальникам - 300 комплектів. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що такі захисні комплекти мають бути у власному розпорядженні медичних працівників та фахівців ДСНС. 

Такий спецодяг у Харківську область передав керівник ГО “Єдність і розвиток” Михайло Поперечнюк. Загалом представники цієї благодійної організації передали в Україну понад 100 тонн гумдопомоги та вантажів військового призначення.

Благодійники з Німеччини та Сполучених Штатів Америки, а також донори з Британії обіцяють допомагати Харківській області й надалі. Планують передати комплекти військової форми.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині медичні працівники отримали п'ять нових карет “швидкої” медичної допомоги та акушерсько-гінекологічну мобільну амбулаторію. Медичний транспорт отримали за програмою United24 завдяки першій леді України Олені Зеленській та Міністерству охорони здоров’я України. Карети “швидкої” - авто Citroen класу C з найвищою комплектацією. Авто передадуть в Ізюмський, Чугуївський та Красноградський райони.  Акушерсько-гінекологічний мобільний міністаціонар буде працювати у звільнених населених пунктах Харківщини. Мобільна медична установа призначена для пологів та для огляду жінок.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися